Hur får jag min produktnyckel?

Alla produkter i butiken är elektroniska produkter (ESD).

ESD – Electronic Software Distribution.
Detta innebär att varje köp innehåller en unik produktnyckeln som används för aktivera programvaran för ditt köp.
Det här gör processen så snabb & enkel som möjligt. Produktnyckeln skickas direkt efter genomförd betalning, en direktleverans på under 1 minut.
Du kan komma igång direkt efter köpet med din programvara, koden skickas till den mejladress du skrev i kassan. Du kan även komma åt din kod via ”mitt konto” i butiken.