Vad ingår i mitt köp?

Vad händer efter du har genomfört ett köp hos oss?

Bara några minuter efter ditt köp får du orderbekräftelsen till ditt mejl som innehåller information om din order, instruktioner för aktivering och installation, produktnyckeln, direkt nedladdning av program filerna och PDF faktura som exempelvis kan användas till företag för bokföringen. Allt i ett och samma mejl, smidigt!
Men utöver det ingår även 100% produkt garanti av oss och fri teknisk support som är med dig hela vägen.
Vi är även en registrerad Microsoft Partner, så du kan känna dig extra trygg!