Office 2021 Professional Plus (Aktiveringsguide)

Här visar vi dig hur du installerar och aktiverar produktnyckeln för Microsoft Office Professional Plus 2021 (PC). Du kan alltid kontakta vår support om du har några frågor eller stöter på problem.

Installation

Avinstallera alla tidigare Office-paket eller / och Office-program innan du påbörjar installationen för att minska risken för strul.

Läs hur du avinstallerar program här.

STEG 1

Börja med att ladda ner ditt Office-paket från Microsoft genom att klicka på följande länk: Microsoft Office 2021 Professional Plus (PC)

Observera att du kan få ett meddelande om en farlig fil. Då ska du klicka på pilen som finns till höger om meddelandet samt välja Behåll. Den här varningen beror på att du laddar ner med en direktlänk och är inget att oroa sig för.

STEG 2

När du ser meddelandet: Allt är klart! Office har installerats nu! tillsammans med en animation som visar hur du hittar Office-programmen på din dator så är din installation redo. Nu väljer du Stäng.

Aktivering

STEG 1

Öppna ett av Office-programmen som finns i paketet.

STEG 2

Klicka på valet Konto som finns med i menyn på den vänstra sidan. Klicka därefter på Aktivera produkt.

STEG 3

Nu klickar du på: Jag har en produktnyckel

STEG 4

Skriv in din produktnyckel som du har fått från oss med email.

STEG 5

Nu kommer ditt produktnyckel att vara aktiverad på din dator!