Så avinstallerar du program på din dator

Att dra ett program från skrivbordet till papperskorgen avinstallerar inte programmet, i denna artikel förklarar vi hur du avinstallerar dina program på ett rätt och enkelt sätt.

1. Tryck på Start knappen i aktivitetsfältet
  2. Ange Kontrollpanelen i sökfältet och sedan välj den i resultatet
  3. Välj Program > Program och funktioner.
  4. Högerklicka på det program du vill ta bort och välj Avinstallera eller Avinstallera/ändra. Följ sedan anvisningarna på skärmen.