Felsök Office-aktiveringsfel

I denna artikel går vi igenom hur du själv kan felsöka olika fel när du försöker aktivera din Office.

Kontrollera först!

Kontrollera att du skrivit in rätt licensnyckel, internetuppkopplingen är stabilt samt att du har läst instruktionerna noggrant. Instruktionerna medföljer i orderbekräftelsen.

Får du någon av de två felmeddelande nedan, skapa en felanmälan här.

• Felmeddelande efter installation: "Produktnyckeln aktiveras maximalt antal gånger"
  • Felmeddelande på https://setup.office.com före installation: "Produktnyckeln har redan använts"

Om du får en annan felmeddelande, skapa en felanmälan här.