Hur uppgraderar jag från Home till Pro?

OBS!

Tänk på att du kan endast uppgradera med en Retail-licens, det går inte uppgradera med en OEM-licens.

Windows 10

1. Välj Start > Inställningar > Uppdatering och säkerhet > Aktivering.
  2. Under Uppgradera din version av Windows väljer du Ändra produktnyckel.
  3. Ange din Windows 10 Pro produktnyckel.
  4. Välj Nästa för att starta uppgraderingen till Windows 10 Pro.

Om du inte har en Windows 10 Pro nyckel, köp här.

Windows 11

1. Välj Start > Inställningar > System > Aktivering.
  2. Välj Ändra produktnyckel och ange sedan din Windows 11 Pro-produktnyckeln.
  3. Välj Nästa för att starta uppgraderingen till Windows 11 Pro.

Om du inte har en Windows 11 Pro nyckel, köp här.