Hur går Office installationen till?

Har du planerat att införskaffa dig Microsoft Office men vill veta lite mer på hur det går till efter köpet?
I denna artikel kommer vi att gå igenom vad som händer minuten efter beställningen är gjord hos oss.

Efter bara några minuter får du ett mejl som innehåller orderbekräftelsen, aktiveringsguiden, produktnyckeln, samt en PDF kvitto.
Alla Office paket vi säljer kommer med tydliga stegvisa instruktioner med bilder på hur du installerar samt aktiverar Office paketet.

Office-paketen aktiveras och installeras via setup.office.com.
Tydliga instruktioner på hur det går till medföljer i ordern samt på Microsofts sida.

Och då var det klart! Ganska simpelt och smidigt. Du får allt du behöver i ett och samma mejl.
Hoppas detta svarade på din fråga.

Tveka inte att kontakta oss via knappen längst nere till höger om du har några frågor eller funderingar.