Windows 8.1 (Aktiveringsguide)

Här visar vi dig hur du installerar och aktiverar Windows 8.1 Pro på din dator.

Har du redan Windows 8.1 Pro på din dator?

Om du redan har Windows 8.1 Pro installerad på din dator kan du läsa vidare nedan. Här kommer din nyckel att aktiveras online och inte över telefon.

1. Välj Start, skriv Datorinställningar och välj sedan Datorinställningar i listan med resultat.
  2. Välj Aktivera Windows.
  3. Ange produktnyckeln för Windows 8.1, välj Nästa och följ anvisningarna.

Installera Windows 8.1 Pro med USB minne

Börja med att klicka på länken här nedan för att ta dig till Microsofts officiella sida för att ladda ner program. Du finner vidare instruktioner där.

Windows 8.1 Pro (Klicka här!)

Det kan också vara en hjälp att ta en titt på en videoguide som visar dig steg för steg hur du ska ladda ner, installera och aktivera ditt Windows 8.1 Pro operativsystem. Du kan se videon nedan av detta slag på engelska.