Så hittar du din aktiverade Windows produktnyckel i datorn

I denna artikel hjälper vi dig att hitta din produktnyckel som är redan aktiverad på din dator. Har du tappat bort din produktnyckel efter aktivering av Windows? Eller har kundsupporten begärt dig skicka produktnyckeln som din Windows är aktiverad med? Se videon nedan eller läs vidare för instruktioner.

Steg 1: Gå till Windows Start knappen

Steg 2: I sökfältet tryck in cmd

Steg 3: Högerklicka på Kommandotolken och välj Kör som administratör

Steg 4: Välj sedan Ja vid frågan om tillåtelse av ändring på enheten

Steg 5: Kopiera och klistra in texten nedan

wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey

Steg 6: Tryck enter så visas produktnyckeln direkt efter.